Marketing ofensiv pentru Jocurile Olimpice de Vara din 2008

Cu mai putin de un an inainte de Jocurile Olimpice de Vara de la Beijing, sponsorii oficiali ai evenimentului au demarat ofensivele de marketing, anunta The New York Times.

Coca-Cola a cumparat spatiul publicitar oferit de o treime din statiile de autobuz, devenind cea mai spectaculoasa prezenta outdoor din China. McDonald's a anuntat ca, pe langa noile produse introduse in meniu pentru consumatorii chinezi, va mai lansa un concurs pentru copii care va avea ca premiu o calatorie la Beijing in perioada Jocurilor. Lenovo, compania chineza producatoare de computere, a dezvaluit parteneriatul sau cu Google prin care va cauta participanti care sa duca torta olimpica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related