Toolbox | Online Communication

Pe 16 octombrie 2007, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, va avea loc prima editie a Toolbox | Online Communication, eveniment ce va reuni practicieni din relatii publice, jurnalisti de top, specialisti in domeniul online si bloggeri experimentati, toti acesti invitati urmand sa prezinte in amanunt noile tendinte din domeniul comunicarii online.

Printre temele prezentarilor si workshopurilor se numara integrarea componentei de media online in campanile de PR si marketing, strategiile de new media, cunoasterea publicurilor moderne precum si influenta blogurilor si a publicurilor lor.

Invitat special in cadrul evenimentului este Gianni Catalfano, CEO Pleon Italia. Acesta va sustine un seminar in care va incerca sa clarifice atat concepte noi precum Consumer Generated Content sau Consumer Generated Media, cat si relatia dintre jurnalistii online si practicienii PR. Interesul lui Gianni pentru comunicarea strategica s-a indreptat si spre zona social media, in jurul careia si-a dezvoltat mai multe competente, devenind lector in domeniu atat in Italia, cat si in strainantate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related