A tea journey by Twinings and Overspin

"Din februarie 2007, pe piata din Romania, se gaseste Twinings, ceai englezesc, importat exclusiv de compania General Parma Food", declara Eugen Savu General Manager GPF Romania.

Agentia de publicitate Overspin a fost selectata pentru promovarea brandului. Ea va dezvolta pentru Twinings kitul de comunicare on-trade si off-trade cat si programe de BTL. " Overspin, fostul Spin Promotion, si-a dovedit abilitatea de a intelege si conceptualiza branduri cu istorie de sute de ani, premium sau super-premium si care sunt in topul vanzarilor worldwide, o data cu Chivas Regal, Hilton, Avene etc. Twinings nu vine decat sa completeze acest portofoliu de branduri de elita si ne simtim extrem de onorati de alegerea facuta de GPF de a ne incredinta o istorie in comunicare de 300 de ani." Florin Maxim, Managing Director Overspin

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related