NetCamp anunta noile strategii in dezvoltarea Internetului

Mediul actual de business se confrunta din ce in ce mai mult cu provocarile lansate de dezvoltarea Internetului si impactul pe care acesta il are asupra strategiilor de pozitionare pe piata a companiilor. Avem in fata multiple posibilitati pentru dezvoltarea afacerilor, insa in acelasi timp trebuie sa fim deschisi la idei noi, concepte creative si abordari inovative, care sa indrume companiile pe drumul cel bun in ceea ce priveste politica de dezvoltare.

In acest sens, Evensys organizeaza NetCamp, primul eveniment dedicat noilor strategii in dezvoltarea Internetului. Evenimentul va avea loc pe data de 5 decembrie 2007 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related