Studenti, pregatiti-va ideile pentru un nou concurs de marketing!

Pe parcursul a doua zile, 21 si 22 noiembrie, va avea loc la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti Inspire 2008. Evenimentul este organizat de Evensys in colaborare cu Starcom Media Romania, Cosmote si Beko.

In cadrul Inspire 2008 va fi organizat un concurs adresat studentilor pasionati de marketing. Acesta consta in elaborarea unui eseu in limba romana, avand ca tema "Ce inseamna pentru tine inspiratia, in contextul mediului de afaceri actual?". Inainte de trimiterea eseurilor, cei interesati trebuie sa isi anunte, la adresa de e-mail [email protected] intentia de a participa la concurs. Aplicatiile trebuie trimise pana la data de 9 noiembrie, impreuna cu numele, facultatea urmata si datele de contact ale participantului. Juriul va fi format din membrii Evensys si Starcom Media Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related