GMP PR nominalizata la European Excellence Awards

European Excellence Awards a anuntat astazi nominalizarile pentru cele mai "vanate" categorii ale competitiei: "Newcomer agency of the year" si "Best campaign".

Agentia GMP PR este nominalizata la "Newcomer Agency of the Year", fiind singura din Europa de Est, alaturi de 3 agentii din UK si o retea internationala.

La categoria Best Campaign, este nominalizata campania "Apa Nova pentru Bucuresti", o campanie emotionala, menita sa sensibilizeze bucurestenii cu privire la orasul lor.

"Ce poti sa spui in astfel de momente? Oricat de banal ar suna, nu conteaza daca vom castiga sau nu, important este ca suntem acolo. Un juriu international a considerat ca putem fi tanara speranta a anului, iar una din campaniile noastre este in top 5 din Europa. Emotiile sunt mari si bucuria este fantastica!", spune Ioana Manoiu, Managing Partner GMP PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

SectiuneBranded


Related