GMP PR a castigat contul Toyota Romania

GMP PR a castigat licitatia initiata de Toyota Romania in vederea alegerii unui partener pe zona de relatii publice. Potrivit unui comunicat al agentiei, GMP PR gestioneaza comunicarea corporate si de brand pentru Toyota. Agentia va dezvolta strategia de comunicare, va oferi consultanta si servicii de media relations. Colaborarea a inceput cu evenimentul de lansare a celui mai nou model Toyota, Auris, care a avut loc la finalul lunii martie.

"Sa faci PR pentru o marca auto este o permanenta provocare. Este o industrie extrem de competitiva, cu foarte multe branduri, cu o presa specializata asaltata de informatii, cu mesaje specifice, cu multe actiuni si cu potential de risc. Este o industrie pe care trebuie sa o cunosti foarte bine, fiindca trebuie abordata diferit. Ne-am dorit mult sa castigam acest cont, fiindca avem expertiza necesara si, nu in ultimul rand, fiindca Toyota este unul din brandurile noastre preferate", a spus Ioana Manoiu, Director GMP PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated