Examen picat la internet banking

Desi sintem abia la jumatatea anului 2005, ma incumet sa afirm ca tocmai am vazut cel mai important candidat la "Cel mai stupid spot al anului". Si daca inca nu e clar despre ce e vorba, e vorba despre Alpha Bank - Internet Banking.
De la Adria incoace, nici un alt spot nu m-a lovit atit de tare in moalele capului. Nici un alt spot nu mi-a insultat inteligenta in asemenea hal. Nici un alt spot nu mi-a creat instantaneu o reactie de respingere fata de produsul recomandat. Si in sfirsit, cu nici un alt spot nu am fugit in dinti sa il arat tuturor celor din jurul meu. Simteam o nevoie imperioasa de a imparti cu alti oameni neincrederea pe care mi-a stirnit-o vizionarea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related