Ashley & Holmes a creat o agentie specializata pe dezvoltare web

Managementul Ashley & Holmes planuieste sa investeasca in urmatorii ani in ceea ce este cel mai dinamic, complex si promitator mediu de communicare: internetul. Pentru a atinge aceasta tinta, grupul Ashley & Holmes a creat o agentie specializata pe dezvoltare web numita Zen|Team Romania.

"Zen|Team functioneaza la nivel regional din anul 1989, fiind una ditre cele mai premiate agentii si avand experienta unor proiecte importante pentru Coca-Cola, FNAC sau OTE. Am decis sa deschidem Zen|Team in Romania bazandu-ne pe sprijinul professional si experienta echipei noastre regionale. Zen|Team Romania este prioritatea principala pentru 2008 pentru ca Internetul este un mediu in care se desfasoara o tot mai mare parte din viata noastra de afaceri si din activitatile noastre sociale. Solutiile de Internet au un rol important pentru viata de zi cu zi: de la cumpararea de bilete pana la personalizarea online a programelor TV pe care vrem sa le vizionam, tot mai multe dintre deciziile noastre zilnice se "materializeaza" online. Internetul este cea mai fidela radiografie a evolutiei civilizatiei noastre si este normal sa-i acordam intreaga atentie", a spus Dimitris Tranakas, Directorul Regional al Ashley Worldgroup, vorbind despre planurile de dezvoltare ale Grupului in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related