Banca Romaneasca analizeaza piata serviciilor media si ar putea alege o noua agentie

Banca Romaneasca analizeaza serviciile de media ale agentiilor Universal McCann, Starcom, Optimedia si Media Direction, contul de media al bancii fiind gestionat, in prezent, de catre Brand Connection, a declarat, pentru NewsIn, Cristina Lepadatu, marketing manager al bancii.

"Prin aceasta analiza de piata vrem sa vedem daca putem gasi un furnizor de servicii care ne poate oferi ceva diferit care sa raspunda intereselor noastre dincolo de lucrurile pe care le stim deja", a explicat Lepadatu. "Dupa aceasta analiza vom decide daca vom schimba sau nu agentia de media care se ocupa in prezent de contul nostru", a mai declarat ea. "Piata de publicitate in domeniul bancar este una dinamica si agitata."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related