Zentiva lanseaza campania de comunicare pentru Modafen

Zentiva, unul dintre liderii industriei farmaceutice din Europa Centrala si de Est, a lansat in Romania campania de comunicare TV "Modafen invinge raceala si gripa", promovand un tratament eficient impotriva racelii si gripei.

Spotul TV de 30 de secunde ruleaza pe cele mai importante canale TV pana in luna martie a acestui an, cu o frecventa ridicata de difuzari. Campania Modafen este creatia Ogilvy One Praga, coordonata de catre echipele de marketing Zentiva din Romania si Cehia. Agentia de media responsabila de stabilirea media planului este MPG Group. Acelasi concept creativ, "Modafen invinge raceala si gripa", va fi implementat si in POSM-uri Zentiva.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related