Un nou PR Manager la Omnicom Media Group Romania

Ana Precup este cea mai recenta membra a echipei OMG Romania. Incepand cu luna noiembrie, Ana Precup va ocupa functia de PR & Communication Manager al intregului grup.

"Strategia noastra pe piata locala vizeaza o comunicare mai activa catre clienti si largirea bazei de informatie pe care Omnicom o pune la dispozitia lor. Ana vine cu expertiza necesara pentru a cataliza toate resursele din retea si a le canaliza in directia cresterii nivelului de Client Service" a declarat Carmen Tanasie, CEO Omnicom Media Group Romania.

Ana Precup are o experienta de aproape 5 ani in marketing si PR. Din 2004 pana de curand, a lucrat la Zepter International Romania, ocupand pozitia de Marketing Executive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related