Stefania Stavrositu este Junior Partner la The Practice

Stefania Stavrositu a devenit asociat al The Practice, detinand 5% din agentia de relatii publice din grupul Leo Burnett. Noul Junior Partner a ocupat pana in prezent pozitia de Senior Consultant in cadrul The Practice, avand un rol important in supervizarea echipei si in activitatile de new business.

Stefania Stavrositu a fost printre primii oameni cu care Gabriela Lungu, Managing Partner-ul agentiei, a plecat la drum cand a infiintat The Practice, cele doua colaborand inca din anul 2005, cand lucrau impreuna la Ogilvy PR.

"Stefania este cel mai bun profesionist de relatii publice cu care am colaborat pana acum si, in plus, un om cu un caracter foarte puternic si frumos. Lucram excelent impreuna, ne completam reciproc, ne intelegem din priviri - avem o relatie de parteneriat real pe care m-am bucurat foarte tare sa o pot si oficializa anul acesta. Stefania este parte din povestea de succes a The Practice - este deci firesc sa fie si ... cota parte din acest succes", declara Gabriela Lungu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related