iLeo a angajat un copywriter in urma concursului Adidea 02

iLeo a anuntat castigatorul editiei a doua a concursurilor Adidea. Cristian Serban a fost angajat in departamentul de creatie al iLeo dupa ce, odata ajuns la interviu, a reusit sa-i depaseasca pe cei 5 adversari nominalizati in urma selectiei ideilor inscrise.

Ideea cu care Cristian a trecut de prima faza a concursului propunea o campanie integrata anti-carburanti care facea uz de teama romanilor. Cristian Serban nu este la primul concurs organizat de IQads pe care il castiga, el fiind realizatorul spoofului premiat la ADfel 2007.

A doua editie Adidea, desfasurata pe blogul IQads, a avut ca premiu un job in departamentul de creatie al iLeo, brieful de concurs referindu-se la o campanie pentru incurajarea mersului pe bicicleta, cu declinari in mediul online. In urma inscrierii ideilor, 6 dintre participanti au fost selectati pentru interviu.

"Am finalizat intalnirile, testele, discutiile si ne-am ales cu un junior copywriter - Cristian Serban. A inceput sa lucreze de ieri si asteptam sa vedem ce vom face impreuna. Multumim inca o data tuturor si ne mai auzim si cu alte concursuri sau ocazii", a declarat Mugur Patrascu, Managing Director al iLeo, pentru comunitatea IQads, vineri, 15 februarie.

Intreaga desfasurare a concursului poate fi vazuta pe blogul IQads, la categoria de consursuri Adidea.

IQads este cea mai importanta platforma care aduce impreuna comunitatea pasionatilor de publicitate, fie ei profesionisti respectati ai domeniului, fie simpli admiratori ai fenomenului publicitar. Avand o audienta de 150.000-200.000 de vizitatori unici lunar, IQads ofera continut editorial sub forma stirilor, analizelor sau interviurilor, atat in format text, cat si sub forma video. De asemenea, departamentul de proiecte IQads dezvolta o serie de evenimente dedicate publicitatii precum ADfel, AdBreak, Adidea (concursuri de creatie), AdPlay, BestAds sau Cupa Agentiilor la Fotbal. IQads face parte din grupul Realitatea.Catavencu fiind unul dintre putinele produse media din Romania construite exclusiv online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Andrei Nedea
acum 16 ani
Cristian Serban, a fost subiect virgula predicat... Ma bucur ca in sfarsit aveti un copywriter. Sper sa va scuteasca pe viitor de greseli de genul asta.
Adina G
acum 16 ani
Fac parte din cei 6 finalisti ai concursului, asa k tu, cel ce-ai scris cele de mai sus, ai cam dat cu oistea-n gard (parerea mea!) Daca l-ai cunoaste pe Mugur ai sti ca s-a luat, cu siguranta, cea mai buna decizie...
Andrei Nedea
acum 16 ani
Ma bucur ca ati corectat acea greseala gramaticala. Si eu la randul meu as sterge comentariul precedent daca as putea. Nu de alta, dar mai apar cate unii care vad carute si garduri in observatia mea formala.
FLORIAN FIRTULESCU
acum 12 ani
Deci , juniorul mai e junior ?

Ce campanii a facut si cu ce succes ? Ideile cu care a castigat el nu puteau fi evaluate decat de Agentia in cauza , dar cele care au iesit pe piata (daca au iesit) pot fi judecate si de Marele Public - printre care fara modestie ma enumar si pe mine . Deci : ... ?

Hai ca poate ma angajez si eu ca sunt in stanga tot felul de "click-uri pe care dau link" si pac sunt b.t.l. account manager , zzz , dau clic si sunt account executive , zzz mai dau un click si sunt account director ... Iar la final sunt Web designer ... Frate la atatea calitati cate am adunat imi fac Agentia mea :)



Branded


Related