Despre optimizarea campaniilor online la Digital Marketing Forum

Editia de anul acesta a Digital Marketing Forum reuneste o serie de specialisti locali si internationali care vor vorbi despre tendintele si experientele de la nivel global din domeniul comunicarii online. Evenimentul are loc pe 22-23 februarie, la hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

In prima zi se va pune accentul pe noile idei si instrumente pe care le au brandurile pentru optimizarea campaniilor online. Dintre subiectele abordate mentionam evolutia marketingului sub influenta noilor media, strategia de marketing online, solutii pentru campaniile interactive, promovarea in social media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Lup Constantin
acum 7 ani
http://cabinetuldebusiness.ro/curs-marketing-online-brasov-februarie/


Branded


Related