Despre optimizarea campaniilor online la Digital Marketing Forum

Editia de anul acesta a Digital Marketing Forum reuneste o serie de specialisti locali si internationali care vor vorbi despre tendintele si experientele de la nivel global din domeniul comunicarii online. Evenimentul are loc pe 22-23 februarie, la hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

In prima zi se va pune accentul pe noile idei si instrumente pe care le au brandurile pentru optimizarea campaniilor online. Dintre subiectele abordate mentionam evolutia marketingului sub influenta noilor media, strategia de marketing online, solutii pentru campaniile interactive, promovarea in social media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Lup Constantin
acum 11 ani
http://cabinetuldebusiness.ro/curs-marketing-online-brasov-februarie/


Branded


Related