MV.Com a promovat E-mariage Fest - Primul targ de nunti in aer liber

Portalul www.e-mariage.ro a organizat in perioada 7 - 9 martie ultimul targ de profil al anului 2008. Pentru toti cei care au dorit sa afle cum poate arata nunta lor, la "E-mariage Fest" au reusit sa faca un exercitiu de imaginatie: primirea oaspetilor cu sampanie, buseuri fine, cascade de ciocolata din care participantii au fost poftiti sa deguste etc.. S-au organizat de asemenea si prezentari de moda, showroom-uri, concerte si tombole cu castiguri impresionante.

Toate acestea au fost promovate prin intermediul a 6 echipaje MV.com-MAXI, alocate fiecare pe cate un sector al capitalei. "Intr-o piata in care business-ul de cumetrie ocupa un loc fruntas ca si algoritm de abordare, Motion Vision Communication (www.mvcom.ro) face marketing pentru nunti, botezuri etc.. Glumesc, E-mariage promoveaza intr-un mod foarte serios si elegant un eveniment cu staif, iar aceasta varianta de promovare este aleasa in asa fel incat audienta sa fie ampla, intr-un trafic supraaglomerat, bucurestean, fara sa scape in ostentativ, vulgar sau ieftin" declara Andreea Pali, General Manager Motion Vision Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

Companii

SectiuneRelated