Nepoate, esti penibil

Mai tii minte cand ai agatat ultima data o tipa si in timp ce ea s-a trezit zambind pentru ca erai in zodia care trebuia, tie ti s-a parut un semn din Cer faptul ca era in aceeasi retea cu tine? Dar cand ai avut ultima data senzatia ca esti omul potrivit la momentul potrivit doar pentru ca o matusa a trebuit sa dea un telefon si tu i-ai oferit plin de satisfactie exact telefonul cu cel mai avantajos dintre planurile tarifare existente pe piata?

Asta se intampla mai ales acum cativa ani, cand ofertele nu erau atat de variate si cand existau doar cateva tipuri de abonamete in fiecare retea, adica suficient de putine incat sa tii minte cat te costa sa vorbesti cu cineva la telefon in functie de reteaua in care e. Apoi a aparut o oferta tentanta de la celalalt operator mare si probabil ca ti-ai luat si de la el o cartela, pentru cazurile in care domnita care apare in discoteca e in cealalta retea. Super-oferta nemaivazuta cu care a debutat Cosmote pe piata romaneasca s-ar putea sa te fi blagoslovit cu un al treilea telefon, asa ca acum umbli prin lume cu buzunarele doldora de telefoane. Bine, probabil ca nu stii ce inseamna "doldora" si ca ai deschis deja dexonline in fereastra alaturata. Atunci s-ar putea sa nici nu o recunosti pe Alexandrina Halic in spotul acesta de la Cosmote. Pentru tine e inaltator insa ca apare Dragos Bucur, pe care il stii din productii recente de mare succes. Iti tresalta inima numai cand il vezi, asa ca iti notezi in minte ca trebuie sa fie important mesajul de la Cosmote daca l-au adus tocmai pe Dragos Bucur sa ti-l spuna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

alina mihaela noea
acum 16 ani
sa stiti ca mi-as dori tare mult sa vad niste spoturi in care societatea civila sa acorde o mai mare atentie felului in care ii privesc pe cei din jur sa zicem o persoana cu autism.vorbesc acum ca si mamica a doi copilasi autisti .Antonia(5ani si 5luni si Rares 3ani si9luni)sunt cei mai deosebiti copii care pot exista pt.mine.stiu sa spuna multumesc ori de cate ori e nevoie fac o multime de jocuri de inteligenta ,etc.este adevarat ca sunt multe stereotipii ce le impiedica integrarea,insa de cele mai multe ori te lovesti de inyrebarile jenante ale celor din jur de privirile insistente ale unor persoane care habar nu au despre ce-i vorba dar s-ar grabi sa te judece in cel mai scurt timp.cCeva de genul 'ce l-ai mai facut si pe al doilea'?cand fetita avea 1an si8 luni am nascut baietelul incepusem sa ne dam seama ca ceva nu e in regula cu vreo luna inainte si-apoi nu poti judeca o mama ca si-a mai dorit un copil.cam asta e... si-ar mai fi multe de spus ....
oprea lucian
acum 15 ani
UNA-I CAPRA, ALTA-I VARZA ..deci lasa-le separate

okay.. si mai clar spus:

- Bucur e actoru principal din reclama! E normal sa atraga mai mult atentia

- Bucur nu joaca prost; de fapt, joaca chiar f bine.

INSA, asta nu inseamna ca nu joaca bine Alexandrina Halic. Apare o durata insignifianta de tp si a iesit f bine pt ce trebuia sa iasa. Si cred ca dumneaei e constienta si isi stie si meseria si cu ce si cum se mananca, insa tu nu, dar esti prea mare fan pe de alta parte, unul un pic snob chiar.

E aiurea de ce te legi si cum te legi. ..Daca nu mai suntem la gradinita adica.

Cu toate ca, in afara de treaba asta, trebuie sa fiu obiectiv si sa spun ca art e f bine scris.

Vlad Bercean
acum 15 ani
De acord, nici nu prea am ce adauga, doar ca am facut si eu odata un test sa vad cat se retine din sumele, numerele, constantele universale care sunt insirate halucinant in spoturi si rezultatele au fost asa cum m-am asteptat: nada, zero barat.

Si imi place sarcasmul tau.

Cristina Gherman
acum 15 ani
cifrele de la sfarsitul spoturilor le percep ca logorea tipului din reclamele la medicamente " se elibereaza fara reteta pt efecte adverse consultati medicul sau farmacistul.....etc"

clipul asta e cat se poate de evident chiar daca nu am rabdare pt logorea de final am perceput mesajul " ieftin indiferent de retea"

Ana Militaru
acum 15 ani
...printre care si luc_rockit

Tocmai asta e fantastic la spotul asta. Ca au ales actorii si le-au repartizat rolurile atat de bine incat o categorie de public il vede doar pe Bucur si crede ca e fantastic, iar alta categorie o retine pe Alexandrina si ii apreciaza nobletea, rafinamentul si delicatetea cu care il ironizeaza pe pustiul tri-mobil. Sigur, tie ti se pare doar ca dansa "apare putin in spot", dar cu toate astea, pun pariu ca ai prins ideea. Noi doi reprezentam doua categorii diferite de public si uite ca mesajul e evident pentru amandoi. De-asta m-am referit la actorii din spot in analiza, pentru ca se pot trage concluzii in legatura cu publicul pe care l-au vizat.

gheorghe nitulica
acum 15 ani
DA STIU CA AI O SOTIE FRUMOASA SI AVETI SI UN COPIL EXCEPTIONAL SA VA TRAIASCA SI SA AVETI,, MULTA FERICIRE?
oprea lucian
acum 15 ani
Ana, replica ta e "ai prins ideea"!
lucian pintilii
acum 15 ani
spotu' e cam la fel de enervant dpdv al cifrelor...tot dureri de cap iti da cu insiruirea de cifre.....singura chestie "dajteapta" e ca baetii&fetele care au facut spotu' or fi primit rezultatele unei cercetari potrivit careia publicu' ala tinta de vrea cosmoteu' sa-l prinda pur si simplu nu percuteaza la treaba cu cifrele(de fapt nici un public tinta nu percuteaza la astfel de cifre decat daca e vorba de vreun produs tehnologic si de.....ma intelegi asta ii intereseaza).........si de fapt nici nu e nevoie de vro super cercetare ca sa te prinzi ca nimeni nu tine minte cifrele.......nitel observare printre cunostinte si prieteni si gata cercetarea

In alta ordine de idei mi se pare normal ca advertiserii din domeniu sa speculeze faza cu cifrele.....e common sense pentru un "conceptualizator" in ale advertisingului sa loveasca nitel in alte campanii concurente

florin dumitrescu
acum 15 ani
fb articol, imi pare bine ca i-ai stirnit pe cititori sa-si marturiseasca sentimt. fata de jumatatea "cu oferta".

as mai zice 2 vorbe:

pina acum, in ro (cel putin), sa ai mai multe telf. era un status symbol. reclama asta a avut de luptat cu obiceiul mirlanesc de a-ti insira rastelul de telefoane pe masa, la vedere.

inca o nuanta: de obicei, in reclamele romanesti, batrinii sint cei penibili, rolul lor fiind sa faca misto tinerii de ei. sustinerea contrariului a rezultat insa f. credibil, f. convingator.

deci avem o dubla inflexiune: una la nivel de obiceiuri de consum si alta la nivel de imaginar tv. una s-a argumentat pe alta. bravo!

si o observatie: d-na halic a aparut mai mult in reclame dect bucur (cel care a debutat ca soldat in permisie pt. gambrinus): dar numai cu vocea! d-ei l-a definit vocal pe coccolino etc.

aici e cu atit mai tare cu cit apare intr-un rol tacut, de expresie gestuala.



Branded


Related