Bigger Group isi deschide filiala in Bulgaria

Bigger - Big Ideas Group se extinde catre piata din Bulgaria, deschizandu-si o filiala la Sofia. Acesta este un prim pas pe care agentia il face spre dezvoltarea activitatii si serviciilor in spatiul balcanic.

"Am analizat activitatea multor companii romanesti si modul lor de penetrare a pietelor din regiune si ne-am dat seama ca foarte multi clienti din Romania si-au dezvoltat businessurile pe piata din Bulgaria. De asemenea, modelul economic de tranzitie al vecinilor bulgari a permis dezvoltarea unor companii bulgaresti foarte puternice in regiune in diverse domenii, spre exemplu pharma si FMCG, companii care se bat de la egal la egal cu multinationale din segmentul lor. In acest context, atat companiile romanesti cu business in Bulgaria, cat si cele bulgaresti cu business in regiune, au nevoie de o comunicare integrata si specifica pentru acest spatiu balcanic. Mai mult, momentul in care se afla piata de publicitate din Bulgaria este deosebit de prielnic pentru accesul companiilor romanesti de publicitate. Am decis sa intram pe piata din Bulgaria printr-un parteneriat cu una dintre cele mai creative agentii de publicitate locale independente, VPR Advertising", declara Marcel Straut, Director General Bigger Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related