Bravo Group este cel mai nou client al agentiei Palette

Bravo Group este cel mai nou client al agentiei Palette. Calitatea si varietatea produselor de ceramica si a obiectelor sanitare importate si distribuite de Bravo Group timp de 12 ani, au construit reputatia companiei.

Bravo Group si Agentia Palette au semnat in luna aprilie un contract de colaborare prin care agentia va sprijini activitatile de comunicare ale companiei prin servicii de consultanta, creatie si executie.

"Colaborarea cu Bravo Group este extrem de stimulanta pentru noi deoarece vorbim despre un domeniu preponderent masculin care se adreseaza intr-o masura importanta femeilor (prin divizia B2C - showroomurile Laguna), un domeniu intr-o crestere continua iar Bravo Group este un client cu planuri ambitioase pentru viitor. Profesionalismul si deschiderea Mihaelei Ionita, director de marketing al Bravo Group ne-au ajutat sa parcurgem prima faza, de cunoastere, de intelegere a procedurilor si a specificitatilor companiei", declara Stefania Mateescu PR Manager Agentia Palette.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related