The Practice castiga la SABRE cel mai important premiu european de PR

La numai un an si jumatate de la infiintare, echipa The Practice castiga marele trofeu al celei mai importante competitii de PR din Europa: Platina pentru Cel Mai Bun Program de PR al anului la European SABRE Awards pentru componenta de PR a campaniei Ziua Barbatului 2007 - Bergenbier/InBev Romania.

Gala de premiere ce a avut loc aseara, 22 mai, la Venetia, a reunit cele mai bune agentii de PR din Europa. The Practice intra in competitie cu 5 nominalizari - cel mai mare numar de nominalizari ale vreunei agentii de relatii publice din Romania, ocupand totodata locul 4 in clasamentul pe agentii din Europa, din punctul de vedere al numarului de nominalizari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

DictionarRelated