Class Living - Un business cu stil si caracter

BrandTailors a finalizat procesul de re-branding pentru marca de mobilier de lux Class, creand Class Living - "Un business cu stil si caracter"

In toamna anului 2007, BrandTailors a fost numita compania care sa conduca re-branding-ului ClassMob, nevoia fiind generata de o extindere a obiectului de activitate. Infiintata in 1994, ca divizie de mobilier de lux a grupului Mobexpert, ClassMob s-a separat de grup in 2006, sub conducerea Cameliei Sucu, devenind un retailer independent, reprezentant al unora dintre cele mai renumite marci de mobilier.

ClassMob era cunoscut sub numele de Class, un nume foarte folosit in diferite domenii - de la muzica la productie publicitara si reviste, ceea ce a condus la nevoia de a sublinia valorile brandului printr-un nou nume. In plus, ClassMob si-a diversificat produsele si, in consecinta, si- a extins piata acoperita, trecand de la o orientare exclusiva pe retail la zona de real estate si a celei de parteneriat cu dezvoltatorii de proiecte rezidentiale de lux.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related