Adrian Botan si Claudiu Dobrita se numara printre vorbitorii invitati la Golden Drum

Cinci agentii vor reprezenta Creative Academy anul acesta la Golden Drum, in capitala Sloveniei: McCann WorldGroup, Publicis Group, Grey Group, TBWA Networks si Omnicom Media Group.

TWBA/Europe va dezvalui comportamentul brandurilor prin lumea artelor media. "Living in a Media Arts World" pleaca de la premisa ca actiunile nu au impact mai mare decat cuvintele, iar brandurile care vor avea grija de propriul content, vor avea mai mult succes in viitor. Cei de la TWBA vor mai aduce in discutie "revolutia behaviorista" din randul consumatorilor.

Ian Clarke (CEO Agentia de Media OMD) si Damian Blackden (Presedinte OMD Digital) vor dezbate viitorul in media communications. La sesiunea "New Stars in Media Games" se vor face referiri directe la Vodafone si impactul acestui brand in lumea telefoniei mobile si a comunicarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related