Prima campanie TV Algozone - un altfel de testimonial

"9 rooms" este cel de-al doilea spot produs de agentia Red Cell/141 pentru clientul sau, Ozone Laboratories si comunica brandul Algozone - un analgezic de aplicabilitate larga din segmentul economic al pietei.

Comunicarea TV pozitioneaza Algozone ca marca mass market si ofera un numar de informatii despre produs: accesibilitate, eficienta, arie larga de utlilizare (atat din punct de vedere al consumatorilor potentiali, cat si din punct de vedere al tipurilor de dureri carora Algozone li se adreseaza). Conceptul a fost vizualizat creativ folosind metoda testimonialului, dar intr-o maniera executionala care reuseste sa rezolve o problema specifica acestui gen: riscul de a trece neobservat. Ecranul impartit in 9 camere, multitudinea de personaje care recomanda, intr-un fel sau altul, produsul (participand insa la o discutie normala) si maniera minimalista de executie confera spotului credibilitate si originalitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related