Navidoo a dezvoltat noul site Dero Lichid

Agentia de web development Navidoo, o companie membra The Group, a creat pentru Dero site-ul www.dero.ro, o componenta a campaniei de lansare pe piata a noului Dero Lichid Mic si Puternic. Dezvoltat sub conceptul "Spalatul a evoluat!", site-ul este un loc in care noul Dero Lichid se dezvaluie si arata cum, de-a lungul timpului, evolutia metodelor de spalat a rufelor a condus la aparitia performantelor unui detergent mic si puternic, noul produs marca Dero.

Navidoo si Dero au creat un spatiu dedicat celor ce pun pret pe calitate, chiar si atunci cand vine vorba de spalatul rufelor. Site-ul a fost conceput ca mijloc de interactiune pentru cei interesati de evolutie si pentru cei ce doresc sa cunoasca sau sa impartaseasca experiente personale legate de aceasta. www.dero.ro este un loc in care poti gasi sau transmite informatii valoroase, poti afla secretele rufelor curate si frumos parfumate si, nu in ultimul rand, un loc in care iti poti impartasi experienta in materie de "evolutie" a spalatului. Pentru ca oricine este dornic sa cunoasca metode de economisire a timpului, a banilor si a altor resurse, www.dero.ro pune la dispozitia doritorilor nu doar informatii despre acestea, ci si un cadru in care isi pot povesti experienta in privinta metodelor de spalat a rufelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related