Dupa 6 ani alaturi de Leo Burnett, Razvan Matasel ia calea antreprenoriatului.

Departamentul de strategie al agentiei va fi condus de Elena Ionita si Victor Stroe.

De la sfarsitul lunii august, Razvan Matasel, in prezent Head of Planning la Leo Burnett, se va dedica pornirii unei afaceri pe cont propriu.

"Razvan este unul dintre acei putini profesionisti ambitiosi pe care orice manager si-i doreste sa-i aiba alaturi. Acum sase ani, pe vremea cand altii nici nu-si puneau problema, dorinta noastra si visul lui a fost sa punem bazele celui mai bun departament de strategie. Si am reusit, adunand in timp multe amintiri frumoase, rezultate pentru clientii nostri, precum si recunoastere in industrie, local si international. Ii multumim pentru tot ce a facut in Leo Burnett, pentru ca a contribuit la succesele agentiei si pentru dedicarea lui totala. Razvan pleaca dupa acesti ani lasand in urma cea mai puternica echipa de planning din Romania", a declarat Ioana Iordache, CEO al Leo Burnett Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Irina Tudoran
acum 15 ani
Razvan, mult succes in tot ceea ce vei face pe mai departe.


Branded


Related