Leo Burnett este singura agentie romaneasca premiata la Euro Effie

Leo Burnett a reusit inca o performanta fara precedent in industria de advertising din Romania - a adus acasa primul premiu obtinut vreodata de o agentie romaneasca la Euro-Effie Awards, cea mai prestigioasa competitie europeana ce recompenseaza eficienta campaniilor de publicitate implementate la nivel regional. Trofeul castigat de Leo Burnett este un Bronze Effie si a fost acordat campaniei "Tide pentru Supermame", conceputa pentru brandul Tide, client Procter & Gamble.

Premiul reprezinta o validare la nivel european a medaliei de aur obtinuta de campania "Tide pentru supermame" la Effie Romania, confirmand totodata statutul Leo Burnett de cea mai strategica agentie din tara noastra. Mai mult decat atat, reusita agentiei dovedeste ca Leo Burnett Romania are unul dintre cele mai bune produse strategice din Europa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related