Paul Holmes vine in Romania la invitatia agentiei The Practice

Paul HOLMES, cel mai cunoscut analist din lume al domeniului relatiilor publice, autor al The Holmes Report si Chairman al juriului SABRE Awards, a venit astazi intr-o vizita de 2 zile in Romania.

Vizita lui Paul Holmes are loc la initiativa THE PRACTICE, ca urmare a castigarii de catre agentia de relatii publice a marelui trofeu la editia din acest an a celei mai importante competitii de PR din Europa, Africa si Orientul Mijlociu: Platina pentru Cel Mai Bun Program de PR al anului la SABRE Awards.

Pentru aceasta vizita, Paul Holmes si-a exprimat dorinta sa discute cu profesionistii industriei locale de PR, in urma progreselor extraordinare inregistrate in ultimii ani de agentiile din tara noastra. Astfel, in onoarea sa, THE PRACTICE va organiza in aceasta seara, cu sustinerea Clubului Companiilor de Relatii Publice (CCRP), o intalnire cu reprezentanti ai agentiilor membre ale CCRP si ai agentiilor romanesti care au castigat premii sau nominalizari la SABRE Awards.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related