Solutii infinite de on-line marketing pe noul site www.infinitsolutions.ro

Infinit Solutions - agentie on-line full interactive - parte a Infinit Holding, anunta lansarea site-ului oficial www.infinitsolutions.ro.

Dupa o perioada indelungata de lucru intens pentru proiecte precum: www.cosmopolis.ro, www.accelr8.ro, www.southpark.ro, www.efectulaxe.ro, www.clicknet.ro, www.clicknet.ro/bestfest, www.lgincentive.ro, www.premiidegashca.ro, www.maimultsoare.ro, www.bossaball.ro agentia si-a luat un scurt "concediu" pentru realizarea propriului web-site.

Rezultat al competentelor de care dispune, noul site Infinit Solutions este conceput astfel incat sa reflecte cat mai clar domeniul de activitate si portofoliul de clienti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Campanii

Sectiune


Comentarii

Paga PAga
acum 11 ani
frumos site-ul...frumoase proiectele. Doar ca...nu inteleg de ce oare e nevoie sa copiezi de la altii texte despre cine esti, sau ce faci. Paginile "About us" si "Solutions" - (http://www.infinitsolutions.ro/solutions.html) din nou lansatul site Infinit Solutions sunt copiate, cu destul de multa sarguintza, din site-ul Senior Interactive, paginile "Despre noi" si "Servicii" - (http://www.seniorinteractive.ro/senior_interactive_web_servicii.php).

E ok...poate facem aceleasi lucruri....dar cu aceleasi cuvinte :) ? asta e..pe internet copy paste-ul se poarta...noi sa fim sanatosi. Din ce proiecte am vazut la voi puteti mai mult...Related