JWT Spania a castigat Grand Cup la Intercontinental Advertising Cup

Castigatorii de la 4 mari festivaluri de publicitate din lume, ADC*E (Art Directors Club of Europe), Golden Drum, ADFEST (Asia Pacific Advertising Festival) si FIAP (Festival Iberoamericano de Publicidad) au concurat pentru trofeele Intercontinental Advertising Cup (The Cup), intr-un eveniment ce a avut loc in Bled, Slovenia, conform unui comunicat de presa Golden Drum.

Dintr-un total de 1376 de finalisti, 173 de participanti au fost nominalizati, 65 din ADFEST, 79 din ADC*E si Golden Drum si 29 din FIAP. Trofeul Grand Cup a fost acordat unui reprezentat FIAP: JWT Spain pentru campania Freixenet - The Key to Reserva. Brandul de sampanie Freixenet a fost promovat prin teasere online cu ajutorul celebritatilor. Dintre acestea, Martin Scorsese a aparut intr-un scurt film, aparent autobiografic, celebrul regizor incercand sa aduca la viata un scenariu semnat de Alfred Hitchock. Campania realizata de JWT Spania a mai fost premiata in categoriile Best of beverages si Best of crafting (premiu pentru casa de productie).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated