JWT Spania a castigat Grand Cup la Intercontinental Advertising Cup

Castigatorii de la 4 mari festivaluri de publicitate din lume, ADC*E (Art Directors Club of Europe), Golden Drum, ADFEST (Asia Pacific Advertising Festival) si FIAP (Festival Iberoamericano de Publicidad) au concurat pentru trofeele Intercontinental Advertising Cup (The Cup), intr-un eveniment ce a avut loc in Bled, Slovenia, conform unui comunicat de presa Golden Drum.

Dintr-un total de 1376 de finalisti, 173 de participanti au fost nominalizati, 65 din ADFEST, 79 din ADC*E si Golden Drum si 29 din FIAP. Trofeul Grand Cup a fost acordat unui reprezentat FIAP: JWT Spain pentru campania Freixenet - The Key to Reserva. Brandul de sampanie Freixenet a fost promovat prin teasere online cu ajutorul celebritatilor. Dintre acestea, Martin Scorsese a aparut intr-un scurt film, aparent autobiografic, celebrul regizor incercand sa aduca la viata un scenariu semnat de Alfred Hitchock. Campania realizata de JWT Spania a mai fost premiata in categoriile Best of beverages si Best of crafting (premiu pentru casa de productie).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related