Au inceput inscrierile la cea mai creativa scoala din Romania - Scoala ADC*RO

Au inceput inscrierile la cea mai creativa scoala din Romania - Scoala ADC*RO

Daca crezi ca ai idei bune, imaginatie si te consideri o persoana creativa, iti poti incerca puterile in cadrul celei mai inedite scoli de concept din Romania - Scoala ADC*RO. Inscrierile pentru cea de-a saptea editie a scolii au loc in perioada 5 septembrie – 12 octombrie 2014.

Cei care sunt interesati sa se inscrie la cursurile scolii o pot face online, pe www.scoalaadc.ro , rezolvand brief-ul de concurs propus de tutori.  Participarea la concursul de admitere este gratuita, iar pentru a urma cursurile Scolii ADC*RO, studentii admisi vor avea de achitat o taxa de 500 de euro.

Cursurile vor incepe in luna ianuarie 2015 si vor dura patru luni, iar pe parcursul acestora, studentii vor dobandi aptitudini creative si vor putea patrunde in universul intortochiat al publicitatii. Scoala cuprinde atat cursuri si tutorate, dar si vizite si intalniri in unele dintre cele mai relevante agentii de publicitate de la noi.  La finalul scolii, acestia isi vor putea alcatui un portofoliu de lucrari, care va fi evaluat de catre tutorii scolii pentru stabilirea clasamentului final, iar cei mai buni studenti vor beneficia de internshipuri in agentii.

Tutorii Scolii ADC sunt unii dintre cei mai cunoscuti si apreciati directori de creatie de la noi: Andrei Tripsa (Founder & Creative Partner Three), Adrian Preda (Creative Director Friends TBWA/Bucharest), Catalin Dobre (Group Creative Director McCann Erickson Romania), Claudiu Dobrita (Creative Director Draftfcb Bucuresti), Dorian Pascuci (Creative Director Havas Worldwide ADDV), Mihai Gongu (Creative Director GMP Advertising), Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director Publicis Bucharest), Sorin Tranca (Managing Partner Friends TBWA/Bucharest), Stefan Vasilachi (Head of Art Geometry Global) si Valentin Suciu (Partner & Creative Director Jazz Communication).

O mare parte dintre absolventii Scolii ADC de la editiile precedente lucreaza acum in publicitate sau in domenii creative, unii avand chiar sansa sa reprezinte ADC Romania la evenimente organizate la nivel european de catre Art Directors Club of Europe: la doua editii de Creative Express, la care am fost reprezentati de Sebastian Olar (McCann Erickson), alaturi de un tutore al Scolii ADC, Mihnea Gheorghiu (Publicis Bucharest), respectiv Alecsandra Popa (Propaganda) si la o editie de Summer Creative Camp Munich, unde a participat Ruxandra Drilea (McCann Erickson Romania).

Mai multe detalii despre tutori si despre portofoliile studentilor din anii trecuti gasiti pe www.scoalaadc.ro.

Scoala ADC*RO este o scoala de concept, dedicata tuturor tinerilor interesati de domeniul publicitatii, un proiect Art Directors Club Romania (ADC*RO), organizat de The Institute.

Art Directors Club Romania (ADC*RO) este o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate, punand in legatura profesionistii din industria de comunicare vizuala din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related