Solutiile CRM duc la cresterea veniturilor anuale cu peste 10%

Ascendis, cea mai mare companie de training si consultanta din Romania, a implementat Teamshare®, o solutie de Customer Relationship Management (CRM), furnizata de Entelion Software. Prin aceasta schimbare a procedurilor interne, s-a obtinut maximizarea eficientei timpului de lucru, cresterea numarului de clienti si automatizarea procesului de vanzare.

Studiile de piata arata ca implementarea unei solutii CRM prezinta diverse beneficii, printre care si cresterea venitului anual cu peste 10%, dar si a ratei de retentie a clientilor si a productivitatii cu peste 20%.

Ascendis, cea mai mare firma de training si consultanta din Romania in domeniul dezvoltarii organizationale, foloseste in prezent o asemenea solutie CRM, oferita de Entelion Software. Solutia se numeste Teamshare® CRM si a fost implementata ca urmare a dezvoltarii Ascendis la nivel national. Aceasta modificare in structura firmei a atras anumite provocari de ordin organizational, precum accesul pentru intreg personalul la documentele companiei, sau mentinerea comunicarii cu numarul tot mai mare de clienti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related