Echipa Lowe PR are un nou PR Manager

Incepand cu 2 aprilie, Lowe PR are un nou PR Manager in echipa, pe Irina Catanchin, se anunta intr-un comunicat de presa emis de agentie.

Absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Limbi Straine, sectia Engleza-Italiana, Irina si-a inceput cariera in publicitate la una din marile agentii multinationale de pe piata. A lucrat apoi timp de 7 ani in media, la o regie de media, unde a acumulat experienta in Marketing, Ad Sales Marketing si Comunicare.
Acum, Irina schimba macazul si intra in PR. „Mi-am dorit intotdeauna sa practic PR, iar Lowe Public Relations mi-a oferit aceasta sansa. M-am implicat deja in proiecte din zone diferite – pharma, FMCG, imobiliare. Sunt tare nerabdatoare sa vad ce ma mai asteapta aici!”, declara Irina Catanchin, PR Manager Lowe PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneRelated