Echipa Ogilvy Public Relations are un nou PR Manager: Carmen Bistrian

Cu o experienta de trei ani in corporate communication si consumer marketing, Carmen Bistrian (27) s-a alaturat echipei Ogilvy Public Relations incepand cu luna septembrie a acestui an.

Anterior numirii sale in functia de PR Manager Ogilvy Public Relations, Carmen a gestionat programe de comunicare corporate pentru Gaz de France si Liebrecht & WooD, a gestionat comunicarea marcilor din portofoliul Sabon si a colaborat cu fundatia United Way in campania de strangere de fonduri "Liciteaza cu suflet" - in cadrul agentiei Saatchi&Saatchi PR. De asemenea, a fost implicata in programele de responsabilitate sociala ale companiilor Inbev Romania si Coca-Cola, a participat la lansarea marcii Tnuva pe piata romaneasca si la lansarea unor noi branduri L'Oreal, in cadrul echipei McCann PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Related