BMG lanseaza revista Class

"Business Media Group (BMG), editorul revistelor Business Review si Biz lanseaza revista Class, prima publicatie de lifestyle destinata segmentului sofisticat si matur al pietei presei pentru barbati" anunta un comunicat de presa primit de redactia IQads.ro.

Class este o publicatie lunara, din categoria glossy (hartie, coperta si conditii grafice deosebite), ce apare in 120 de pagini. Primul numar al revistei va fi disponibil la distribuitorii de presa incepand cu luna aprilie, la pretul de 59.000 lei. Revista va avea un tiraj de lansare de 30.000 de exemplare.

"Class este revista de lifestyle pentru barbatii care vor sa faca diferenta. Care se remarca prin interesul pe care-l manifesta pentru cele mai noi tendinte din moda, stil, sanatate si fitness, calatorii, tehnologie, arta si design", spune Rachad El Jisr, directorul de creatie al revistei Class si co-fondator al Business Media Group.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related