Directorul General al Danone Sud Estul Europei - Jacques PONTY preia in 2009 noi atributii in cadrul Danone China

Jacques Ponty, Directorul General al Danone Sud Estul Europei, va prelua din 2009 noi atributii in cadrul Danone China - Divizia de Ape Minerale, ocupand functia de Director General.

"Sfarsitul de an marcheaza si finalul mandatului meu in Romania. Voi incepe anul 2009 ca Director General al Danone China - Divizia de Ape Minerale. Cei 3 ani si jumatate petrecuti in Romania au fost intensi, plini de realizari importante, printre cei mai interesanti dintre cei 22 de ani de cariera in cadrul Grupului Danone.
Am petrecut 7 ani in zona balcanica, mai intii ca Director General al Danone Bulgaria, apoi coordonand afacerile Danone in regiunea sud-est europeana: Romania, Bulgaria, tarile din zona Adriaticii, Grecia. A fost o perioada densa, marcata de schimbarile regionale: pregatirea si intrarea Romaniei si Bulgariei in Uniunea Europeana, nasterea unei noi companii - Danone Adriatics, ai carei principali furnizori de produse sunt chiar fabricile din Bucuresti si Sofia" a declarat Jacques Ponty.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related