AdVenture lanseaza Corrido Sangria pe litoral

Sangria, bautura traditionala a Spaniei, se lanseaza pentru prima data si in Romania. Produsa de Karom Drinks, Corrido Sangria este o bautura alcoolica, un amestec de vin rosu si fructe, usor acidulat care se recomanda a fi baut rece in orice moment al zilei.
"Cercetarile noastre au aratat ca intr-o piata dominata de bere, exista o mare parte a consumatorilor care simt nevoia unei alternative, o bautura usor alcoolizata care sa aiba acelasi efect racoritor si sa se poata bea cu usurinta. Am adaptat gustul traditional al bauturii spaniole Sangria la preferintele locale si astfel s-a nascut Corrido Sangria, o bautura adresata in egala masura barbatilor si femeilor care doresc sa savureze o bautura cu un gust pasional" ne-a declarat Miruna Patrascu, Marketing Manager Karom Drinks.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related