Pluriva, o noua identitate semnata Brandient

Brandient a finalizat procesul de rebranding corporatist pentru Montero Soft, compania de solutii IT, desprinsa din cadrul grupului Montero. Ca rezultat al succesului obtinut din specializarea in livrarea de solutii informatice pentru industria farmaceutica, Montero Soft a decis sa-si dezvolte portofoliul de solutii pentru a se impune ca un jucator important pe piata regionala de solutii complete de IT, si astfel s-a conturat nevoia unei noi identitati si filosofii organizationale.

Procesul de rebranding a acoperit schimbarea identitatii verbale si vizuale si o noua pozitionare pe piata, care sa reflecte mai bine aspiratiile si competentele companiei. Noul nume este Pluriva si evidentiaza plurivalenta solutiilor oferite, dar si a talentelor si knowledge-ului detinut de companie. Brandul Pluriva este dezvoltat pe atributele de functionalitate, siguranta, rigurozitate si inovatie. Pluriva este un mecanism care functioneaza cu scopul de a eficientiza activitatile clientilor sai.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related