BrandTailors ofera celor mici zambete si cadouri de sarbatori

In ajunul sarbatorilor de iarna, echipa de consultanti de la BrandTailors impreuna cu o parte din clientii companiei au adus un zambet pe chipul copiilor de la Centrul de Plasament "Sf. Petru si Pavel" din Bucuresti. Reprezentantii centrului au primit pentru cei mici pe care ii au in ingrijire incaltaminte de interior, produse de ingrijire corporala, dulciuri, mezeluri, lactate, produse de patiserie, dar si ghiozdane din partea BrandTailors, Cadbury Romania, ProdLacta, Pambac, Caroli Foods, Agricola Bacau, Cher Patissier si Azay. Valoarea toatala a donatiei a fost de peste 5.000 de lei.

Echipa BrandTailors a avut initiativa ca sfarsitul anului si mai ales sarbatorile de iarna sa ii gaseasca pe cei 50 de copiii de la Centrul de Plasamanet "Sf. Petru si Pavel" cu multe cadouri culinare in camara, dar si cu multe surprize in cizmulite si sub brad. Misiunea de Mos Craciun a fost indeplinita cu succes de cei de la BrandTailors alaturi de clientii companiei care au raspuns afirmativ inviatiei de a se alatura.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related