Tariceanu face PR fara voie pentru CAP

Buzz cu Codin Caradimu, (Trainee Copywriter, CAP)

Agentia CAP incepe anul bine. Primul mesaj al lui Tariceanu in calitate de ex-premier si care vine de-abia acum, dupa ce s-a intors din vacanta, face referire la Dorel. A fost deja citat de presa, l-am auzit in buletinele de stiri de la tv de ieri dimineata:

"E ca in bancul cu Dorel - cand acesta taie curentul la tot cartierul - cu cat guvernul Dorel se apuca mai tarziu de treaba, cu atat pagubele sunt mai mici[...]. Imi dau insa seama ca ma adresez unui guvern care are 2 maini stangi, unui "Dorel al economiei". Si atunci, ma rog sa inceapa cat mai tarziu sa munceasca." (mesajul integral pe blogul lui Tariceanu: http://tinyurl.com/8ewy5k)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune


Comentarii

marius bartis
acum 15 ani
...Tariceanu stie, si nu de acum, foarte clar ca targetu lui nu consuma "UNIREA"...si nici nu da la tarnacop...de aia-i ..."banc" si nu-i " reclama"...
marius bartis
acum 15 ani
scuzeee...acum e cum am vrut...!!!
Silviu S
acum 15 ani
scuzati, dar nu era si NEXTU-l pe acolo pe la realizare? Pentru ei de ce nu ar fi facut motocicleanu pr?
Diana Sorina ICHIM
acum 15 ani
Am si eu o nelamurire. Codin Caradimu este trainee sau senior Copy?Ca in articolele voastre mai vechi el apare ca fiin Senior la Cap. In timp a retrogradat?


Branded


Related