DDB Bucharest semneaza o noua campanie pentru Alpha Bank

DDB a adaptat platforma creativa, avand ca simbolul central piesa "Lego", la specificul produsului pentru IMM-uri, Alpha IMM Premier. Pornind de la ideea ca, pentru afacerile mici si medii, pachetele de produse si servicii pe care banca le pune la dispozitie sunt pur si simplu resurse, solutia gasita a fost personificarea acestora, transformandu-le astfel in "Resurse", personaje "Lego" cu infatisare, rol si deprinderi diferite. Echipa a dat viata pieselor de "Lego" intr-o animatie de 25 de secunde. Campania este declinata pe TV, radio, print si internet si se va derula in perioada decembrie 2008- ianuarie 2009.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Campanii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related