PR Tea & AD Cookies: Worldwide Experience: The Digital Passport

Start: 2019-03-19
End: 2019-03-21
Organizator: PRIME Romania

 Pe 19 si 20 martie vei fi pus fata in fata cu povestile si experientele care duc la crearea unui blog de travel si a unei promovari faine. La editia #58 vom afla cum poti sa imbini placutul cu utilul promovand locuri interesante din toata lumea si, mai ales, care este procesul din spatele unui blog de travel reusit alaturi de Raluca Muresan si echipa Lipa Lipa.

Pe 19 martie, la conferinta, ne vom intalni cu Raluca Muresan, autoarea blogului Ralu Calatoreste si Travel Consultant la Trip to Romania. Lucreaza ca ghid turistic national si international si are o experienta de cinci ani in domeniul presei nationale si de doi ani in PR. Raluca ne va povesti despre tot parcursul sau in domeniul calatoriilor si despre cum a imbinat Social Media cu pasiunea sa de a vedea lumea.

Ziua de 20 martie este rezervata pentru Simona si Alex de la Lipa Lipa, care vin cu un aer fresh, gata sa ne arate cum sta treaba cu mecanismul din spatele procesului de planificare al unei calatorii si promovarii acesteia pe blog. Fiind un workshop, nu vom sta prea mult la discutii, ci vom incerca sa gasim cele mai bune idei care sa rezolve un brief. De aceea, Simona si Alex vor fi alaturi de noi si ne vor impartasi din experienta lor de fosti oameni de agentie si sa ne indrume in procesul creativ. Pretul unui bilet la workshop este 10 lei.

Perioada de desfasurare: 19-21 martie 2019.

Unde: The Pub (Bld. Regina Elisabeta, nr. 9)

Organizator: PRIME Romania

Site: prtea.primeromania.ro


Branded


Related