123Credit - The History of Credit

CONTEXT:

In cateva cuvinte, 123Credit.ro este o platforma digitala care centralizeaza toate tipurile de credit si ofera servicii de brokeraj de credite. Adica, se ocupa sa iti gaseasca cele mai bune variante de credite de la aproape orice banca de pe piata. Iti ofera atat consultanta, dar se si ocupa efectiv de intreg procesul de creditare in locul tau. Evident totul online, fara griji si fara stres.
Tu doar compari pe site cele mai bune variante de creditare, afli daca esti eligibil si in cateva zile (sau chiar ore) te astepti sa il primesti. Ah, si totul este gratuit. In si mai putine cuvinte, 123 Credit este Noul Mod de a Obtine un Credit. Orice credit.

Campania este o incursiune imaginara in istoria creditarii, mai exact in preistorie, prilej cu care am reconstituit cu umor posibila interactiune dintre oamenii vremurilor respective. Evident ca nu existau credite in preistorie, dar totul este o conventie pentru a arata diferenta dintre modul traditional de acordare a creditelor si noul normal promovat de 123credit.ro.

Echipa agentiei
Alin Marghidanu: Co-Creative Director
Alexandru Tigoianu: Senior Copywriter
Alexandru Tofan: Senior Art Director
Atoussa Bassiri: Account Director
Marcela Moldovan: AV Director

Echipa casei de productie
Iulian Moga: regizor
Mariana Andriescu: producator ABIS STUDIO
Dan Samoila: foto

Echipa clientului
Catalina Tira: COO
Duncan McGinley: CEO



Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Agentie

Brand

An

2023

Tara


Branduri



Branded


Related ads