AdCouture - Editia 29

La editia cu numarul 29 a emisiunii AdCouture, in rubrica "Hot Spot", s-a discutat despe lansarea SMARK.ro, un produs editorial marca Blue Idea si F5, dedicat comunitatii profesionistilor in marketing. Invitatii lui Serban Ciusca au fost Costin Radu (Managing Partner Blue Idea) si Ruxandra Gubernat (redactor sef SMARK) care au dezvaluit cate luni au fost necesare pentru dezvoltarea acestui proiect, care este cifra la care se ridica investitiile, cum se raporteaza SMARK la competitie si cum este gandit pentru a veni in completarea IQads.

Rubrica "Insider" a adus in prim plan Campania aniversara BRD, prezentand atat viziunea agentiei cat si a clientului, prin participarea lui Adrian Tuluca (Director General Propaganda) si a Biancai Dordea (Brand and Communication Director, BRD). Ei au dezvaluit care a fost conceptul cheie al campaniei "In spatele oamenilor mari sunt alti oameni mari", care a fost atuu-ul Propaganda pentru castigarea pitch-ului si cum se desfasoara relatia client-agentie.

Echipa AdCouture
Invitati:
Costin Radu: Managing Partner Blue Idea
Ruxandra Gubernat: Redactor-sef, Smark
Adrian Tuluca: Director General Propaganda
Bianca Dordea: Brand and Communication Director, BRD

Moderator: Serban Ciusca

Montaj & postprocesare:
The Money Channel
Redactor: Mirabela ManeaPropaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »Branded


Related podcasts