IQads lanseaza BrandEcho, pachetul de servicii de promovare, recrutare si informare pentru companii in comunitatile creative si marcom

IQads lanseaza BrandEcho, pachetul de servicii de promovare, recrutare si informare pentru companii in comunitatile creative si marcom

Dincolo de reclame, campanii, meme-uri indraznete pe Facebook, companiile au nevoie sa faca parte din conversatiile de zi cu zi ale consumatorilor lor. Sa vorbeasca pe limba lor, simplu, autentic. Noi stim. Despre asta scriem in fiecare zi.
De-a lungul anilor, am lansat mai multe servicii destinate companiilor, prin care sa intalnim nevoile din marcom. De la publicarea comunicatelor de presa si joburi, la publicitate nativa si formule noi de continut branded. 

Acum lansam BrandEcho, un pachet complet de servicii care intampina toate nevoile de promovare ale companiilor. 

 

Cum sa faci parte din conversatia consumatorilor

Faci parte din conversatia oamenilor atunci cand le vorbesti despre lucruri relevante, atat pentru ei, cat si pentru compania ta.
Le rasplatesti atentia cu informatii utile, necesare, interesante. Cand te opresti sa vorbesti cu consumatorii, nu doar sa le vinzi ceva. 

Serviciile IQads au aparut tocmai din aceasta nevoie, de a vorbi consumatorilor pe un ton firesc, de a face parte din conversatia comunitatilor creative.
Acum, toate aceste servicii, de la recrutare si informare, la continut branded si native advertising, sunt in formula completa in pachetul BrandEcho, care acopera toate nevoile companiei in relatie cu aceste comunitati.

"Serviciul BrandEcho este o continuare fireasca a dezvoltarii serviciilor noastre catre companiile din FMCG, servicii financiare/asigurari, auto. Gruparea serviciilor in acest pachete vine in urma analizei nevoilor acestora in colaborarile pe care le-am avut de-a lungul anilor. 
In acest moment, colaboram cu peste 400 de companii, dintre care aproximativ 150 sunt din aceste domenii.
Ne-am dorit sa avem un produs clar, simplu in conditii de cost fix. 
Prin acest pachet anual de servicii vom acoperi toate nevoile companiilor partenere in promovare, expunere, informare si recrutare in comunitatile marcom si creative."
Marius Cristea - Managing Director @ Blue Idea  (IQads, SMARK)

Pachetul BrandEcho este anual si cuprinde servicii de expunere, precum publicarea comunicatelor de presa, de case studies si articole branded despre actiunile importante ale companiei, dar si servicii de recrutare, precum si abonamente de acces la intreg continutul IQads.
Detalierea serviciilor cuprinse in pachetul BrandEcho este aici

[vezi detaliile serviciului BrandEcho]

BrandEcho este pachetul de servicii IQads & SMARK care acopera nevoile de promovare, expunere, informare si recrutare ale companiei in comunitatile marcom si creative.

IQads este platforma dedicata industriilor de comunicare si creative, unde activeaza cea mai mare comunitate creativa din Romania: profesionisti, freelanceri, antreprenori si admiratori.

 Avem misiunea de a inspira, de a incuraja spriritul antreprenorial si de a sustine dezvoltarea industriilor creative.

Aducem in atentia publicului oameni, proiecte, evenimente, business-uri si domenii de nisa, care au creativitatea in centrul activitatii lor, precum si dezbateri ale unor probleme cu care se confrunta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Sectiune



Branded


Related