Vrem sa incoronam Agentia Anului la Karaoke. Cin' sa fie, cin' sa fie?

Vrem sa incoronam Agentia Anului la Karaoke. Cin' sa fie, cin' sa fie?

Daca doi iti spun ca esti beat, du-te si culca-te. Just. Pe de alta parte, daca intreg Palatul Bragadiru te aplauda, nu mai conteaza cat de beat esti. Mergi linistit pe culmile gloriei, cantaret trebuia sa te faci si, la ce voce ai, nu e niciodata prea tarziu. 

Asa o sa decurga lucrurile la Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music, care se tot apropie la orizont. Pe 23 si 24 septembrie, cantaretii amatori o sa cante pe scena - si-ntre ei, si cu vedete. Anume: Smiley, Delia, MandingaCabron, Voltaj, FreeStay, What's Up, Elena Gheorghe, Shift si Giulia. O sa fim si moderati, ca sa nu intrecem calul. Responsabil: CRBL. Asteptam, deci, agentiile. Cu surle, trambite si o gasca mare de sustinatori proprii la Palatul Bragadiru.

Pe post de numaratoare inversa, listam primele 10 echipe indraznete, formate de publicitari dispusi sa ne arate live, pe scena, ce e ala karaoke. E vorba de The Creionetics (Creionetica), SOUNDS like FIVE’S (FIVE’S), FREE SPIRITS (Free Communication),   Geometry Global, NIELSEN’S DoReMeERKATS (Nielsen), Motion Vision Communication, PRIME, Sud Est Top Production, FCB Bucharest si Advice Students Romania.

Premiile sunt felurite. Cat Music va premia cea mai buna reprezentatie si cel mai bun band act cu artisti din portofoliul sau, precum si cea mai buna coperta de album dintre cele create de catre agentii.

Juriul va desemna Agentia Anului la Karaoke (locurile I, II si III), cea mai curajoasa echipa creativa, cel mai bun exemplu de teamwork, cea mai buna prezenta scenica, cele mai ingenioase nume si logo-uri ale echipelor.

In cadrul probei speciale, Blue Air va acorda mai multe bunatati de calatorie celor mai reusite si originale 3 interpretari (premiul I, II si III): bilete roundtrip oriunde vedeti cu ochii (si zboara Blue Air), vouchere pentru bagaj de cala si produse promotionale.

Va tinem la curent cu tot ce misca, participanti si alte pregatiri: de maine mai avem de numarat numai 7 zile pana la cantarile de karaoke. Noi revenim la treaba, sa facem totul frumos.

Despre Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music
Un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal, aflata la a VI-a editie, Cupa Agentiilor la Gatit, aflata la a II-a editie, si inca o competitie in premiera: Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related