IQads si SMARK lanseaza pachete de servicii pentru agentiile si companiile din marcomm

IQads si SMARK lanseaza pachete de servicii pentru agentiile si companiile din marcomm

Incepand cu luna noiembrie, serviciile IQads si SMARK sunt grupate in pachete.

Aceste pachete de servicii sunt adresate agentiilor din toate specializarile comunicarii si productiei si acopera 4 nevoi:
- anuntarea proiectelor la zi ale agentiilor, prin publicarea comunicatelor de presa in Update
- recrutarea profesionistilor in comunicare: prin AdJob
- accesul la intregul continut editorial al IQads & SMARK: prin Abonamentele online
- promovarea profilului, portofoliului si serviciilor agentiilor: prin Catalog, care reuneste toate domeniile serviciilor de comunicare si productie

Lansarea pachetelor de servicii are implicatii atat in modelul nostru de business cat si in politica editoriala. Ne dorim un model transparent si un editorial sanatos. 

Din punct de vedere business, ne indepartam si mai tare atentia de la "online advertsing" ca sursa de venit. 
Continuam directia dezvoltarii serviciilor, urmarind sa oferim beneficii clare companiilor din marcomm si largirea bazei de clienti pe criterii de utilitate si eficienta.

Credem ca serviciile dezvoltate si modul lor de vanzare  vor genera un model de business sustenabil pentru proiectele noastre de publishing.

Din punct de vedere editorial, ne vom concentra eforturile pe subiecte exclusive, pe teme relevante pentru industria marcomm si pe proiecte creative. Anuntam cu ocazia aceasta si adresa pe care ne puteti pitchui subiecte pe care sa le dezvoltam - story[at]IQads[dot]ro
Marius Cristea, Managing Director Blue Idea

 

Serviciile IQads & SMARK PACHETE
STARTFULL
Update
serviciul de publicare a comunicatelor de presa referitoare la proiectele dezvoltate din zona comunicarii si marketingului
 
5 comunicate/an nelimitat
AdJob
serviciul de recrutare dedicat industriei de comunicare
 
5 pozitii/an nelimitat
Abonamente online
ofera acces full la continutul editorial IQads & SMARK
 
5 conturi/an nelimitat
Catalog IQads
serviciul de prezentare si promovare a companiilor din industria de advertising si domeniile conexe
permanent permanent
  75 €/luna185 €/luna

Toate detaliile despre pachetele lansate sunt in pagina de prezentare a serviciilor, putand fi contractate la adresa [email protected]

IQads si SMARK sunt marci ale Blue Idea. IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, iar SMARK o sursa de knowledge, un instrument de perfectionare si networking pentru cei care lucreaza in marcom. Prin intermediul acestora cream o platforma de informare si consultanta in domeniu: publishing, evenimente, rapoarte de cercetare sindicalizate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related