Kooperativa 2.0 devine agenția de comunicare a evenimentului I Love Failure 2023

Kooperativa 2.0 devine agenția de comunicare a evenimentului I Love Failure 2023

Kooperativa 2.0, agenția full-service de digital marketing, devine oficial partenerul de comunicare al proiectului I Love Failure 2023, un eveniment inspirațional axat pe educație și dezvoltare personală ce va avea loc în luna octombrie. În perioada următoare, Kooperativa 2.0 va coordona toate eforturile de promovare și parteneriatele media ale evenimentului, lucrând în strânsă colaborare cu organizatorii.

I Love Failure 2023 - Education este o conferință inovatoare care pune accentul asupra faptului că educația este mult mai complexă decât ceea ce înveți la școală și că fiecare experiență din viața noastră este de fapt o nouă lecție învățată. Aceasta aduce în prim-plan personalități autohtone de elită, precum antreprenori de top, investitori, influenceri, sportivi de performanță și artiști, care își vor împărtăși poveștile despre propriile eșecuri și lecțiile dobândite în urma acestora.

„Suntem încântați să ne alăturăm acestui proiect, mai ales că I Love Failure are un potențial imens de a deveni un fenomen atât pe plan local, cât și în liga internațională. Onestitatea conceptului se potrivește perfect cu valorile noastre organizaționale, așa că parteneriatul ne bucură foarte tare. E bine să înveți din greșeli, dar e ideal când ai ocazia să înveți și din greșelile altora. Pe sistemul: se întâmplă și la case mai mari. Totuși, ca lumea să știe că poate face acest lucru, are nevoie să afle că pe 23 și 24 octombrie se întâmplă evenimentul. Iar noi deja ne ocupăm să dăm sfoară în țară!”, susține Cristian China-Birta, General Manager și Co-fondator Kooperativa 2.0.

Ediția din acest an se anunță a fi cea mai captivantă de până acum. Într-o lume în continuă schimbare, în care succesul și eșecul se întrepătrund, evenimentul va aduce în fața publicului o serie de teme inspiraționale și de foarte mare impact. Printre speakeri se regăsesc nume precum Mihai Morar, Andreea Raicu, Aluziva, Cristian Onețiu și multe alte persoane publice entuziaste și gata să împărtășească cu sinceritate despre experiențele lor.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 2 zile, pe 23 și 24 Octombrie, în cadrul Operei Române din București și va oferi tuturor celor prezenți oportunitatea de a se inspira din puterea transformațională a eșecului, fiind ghidați pe întreg parcursul conferinței de puterea exemplului.

„Ideea de a colabora cu Kooperativa 2.0 a venit în momentul în care l-am cunoscut pe Cristian China-Birta, atunci când a venit în calitate de speaker la o ediție a evenimentului I Love Failure. Am recunoscut imediat valorile comune: vulnerabilitate, autenticitate și o anumită relaxare în raport cu greșelile - valori care ne atrag pe toți către acest proiect și pe care le împărtășește și Kooperativa 2.0. Sunt sigur că aceasta este cea mai bună alegere pentru noi!”, spune Cătălin Meșter, inițiatorul proiectului.

Înființată în 2012 de Cristian China-Birta și Vlad Dulea, antreprenori cu experiență de peste 20 de ani în online, Kooperativa 2.0 a devenit în timp o agenție full-service de Social Media, PR și Marketing Digital care acoperă toate nevoile de comunicare și promovare ale clienților.

Kooperativa 2.0 este membră a celor mai importante asociații din domeniul publicității și comunicării din România: IAB, IAA, ARRP și AMCOR, o garanție în plus a respectării bunelor practici în domeniul publicității, PR-ului & marketingului online.

De-a lungul anilor, Kooperativa 2.0 a fost desemnată adesea drept „Cea mai vizibilă Agenție Digitală în online” potrivit Zelist Industries și nominalizată în „Top 10 agenții care au lucrat cu bloggerii”, conform Digital Report realizat de Revista Biz.

I Love Failure este o inițiativă începută în România în 2018, dedicată reducerii fricii de eșec în lume prin evenimente unice în care speakerii susțin scurte discursuri puternice despre propriile lor eșecuri și lecții învățate. Speakerii sunt de obicei persoane cu performanțe remarcabile și povești uluitoare, de la antreprenori și investitori, până la artiști, sportivi și influenceri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related