Meet & Greet cu agenția: Kooperativa 2.0 te așteaptă la Ziua Porților Deschise pe 14 iunie

Meet & Greet cu agenția: Kooperativa 2.0 te așteaptă la Ziua Porților Deschise pe 14 iunie

Agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0 îți dă întâlnire pe data de 14 iunie, la Ziua Porților Deschise! Evenimentul va avea loc între orele 10:00 - 20:00, la sediul din centrul capitalei fiind așteptați atât oameni din industrie sau reprezentanți ai brandurilor, cât și persoane care își doresc să afle mai multe despre digital marketing și să guste puțin din viața de agenție.

Mutarea recentă într-un spațiu modern, gata să urce creativitatea celor peste 35 de colegi la cote 2.0, a determinat echipa să treacă la pasul următor și să primească pasionații marcom la sediul din apropierea Parcului Cișmigiu. Astfel, zona spațioasă de birouri, sala de meetings și workshopuri, dar și locurile de relaxare se vor transforma în background-ul unei zile perfecte de networking și voie bună, cu insight-uri din sfera comunicării.

„Ne era dor de întâlnirile face-to-face cu oamenii, de la colaboratori, colegi din industrie, până la studenți care își doresc să activeze în domeniu. Așa că ne-am gândit: cum ar fi să îi aducem pe toți laolaltă? Bine, noi am mai făcut ceva asemănător în urmă cu niște ani și a fost începutul unor prietenii frumoase. Acum mărim gașca și dăm startul unui eveniment ce va deveni tradiție!”, susține Cristian China-Birta, Co-fondator Kooperativa 2.0.

Cu promisiunea că reprezintă startul unei serii lungi de întâlniri, Kooperativa 2.0 își așteaptă oaspeții cu multe surprize pentru o zi animată, fix așa cum este în agenție: un amestec de entuziasm și engagement la care se adaugă provocări și activări creative, până la final de program.

Setează-ți reminder-ul în calendar și hai să simți vibe-ul de agenție!

Confirmă participarea până vineri, 10 iunie, prin completarea următorului formular: kooperativa.ro/ziua-portilor-deschise.

Kooperativa 2.0 este agenție membră a celor mai importante asociații din domeniul publicității și al comunicării din România: IAB România, ARRP, IAA și AMCOR. De-a lungul anilor, Kooperativa 2.0 a fost constant în topul celor mai vizibile Agenții Digitale în online, potrivit Zelist Industries și în „Top 10 agenții care au lucrat cu bloggerii”, conform Digital Report realizat de Revista Biz.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related