La Stufstock™ 3, rock-ul trece granita

A treia editie Stufstock™ aduce in Vama Veche trupe rock din Germania, Franta, Rusia, Ungaria, Macedonia si Republica Moldova. 41 de trupe romanesti si straine vor concerta pe 19 si 20 august concomitent pe doua scene. La Stufstock™, singurul concert pe plaja din Sud-Estul Europei, sunt asteptati in acest an peste 50.000 de spectatori.
Gandul cu care incheiam anul trecut Stufstock™, sa facem in 2005 din acest eveniment local unul "pan-european", a devenit acum o bucurie reala.
Avem sapte trupe de afara: doua din Germania (Al Jawala si Havoc), una din Franta (SIMS), una din Rusia (Ens Cogitans), una din Ungaria (Kampec Dolores), una din Macedonia (Point Blank) si una din Moldova, desi o simtim ca fiind "de-a noastra" (Zdob si Zdub).
In plus, din cele 41 de trupe care vor canta anul acesta, 21 nu au fost la Stufstock™2, iar 18 din ele nu au fost la nici una din cele doua editii anterioare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related