F5 Realitatea-Catavencu a lansat astazi portalul MONEY.ro

F5 a lansat astazi MONEY.ro, primul portal de business multibrand integrat din Romania, care ofera, in timp real, informatii relevante pentru fiecare categorie de cititori de presa online de business, ingloband tot continutul specific produs de grupul Realitatea-Catavencu, indiferent de sursa, dar si cel realizat exclusiv de redactia portalului.

Noul portal dispune, in plus, de un pachet complex de servicii pentru acces permanent la stiri si materiale editoriale, de prima platforma video de business din .ro - MONEY WEB TV; si de aplicatia Desktop TV. La nivel editorial, MONEY.ro este un proiect integrat cu Divizia de Business a grupului Realitatea-Catavencu.

24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, echipa de jurnalisti digitali are misiunea de a culege informatii pentru realizarea de materiale proprii, exclusiv online, dar si de a organiza si adapta eficient continutul produs de cotidianul de afaceri Business Standard, saptamanalul Money Express si televiziunea The Money Channel.

Portalul inglobeaza, de asemenea, toate materialele furnizate de-a lungul timpului de website-urile de business ale F5 si include articole de specialitate din domenii precum advertising - realizate de IQads; marketing - de SMARK; antreprenoriat - de Antreprenor.NET; afaceri si investitii pe piata de capital - de BrokerulZilei.ro.

La acestea se adauga proiectele editoriale speciale de tip LumeaInCriza.ro si GuvernulPrivat.ro.

In plus, MONEY.ro contine site-ul MONEY WEB TV (www.moneywebtv.ro), singura arhiva video de business din .ro, structurata pe trei sectiuni: Video - pentru inregistrarile programelor tv si ale productiilor web tv; Live - pentru transmisia in timp real a acestora, si Desktop TV.

Acreditata de Microsoft si dezvoltata impreuna cu compania olandeza Share Dimension, Desktop TV permite vizionarea in timp real, pe ecranul calculatorului, a programelor posturilor The Money Channel si Realitatea TV, precum si a productiilor MONEY.ro.

Mai mult decat atat, noul portal pune la dispozitia utilizatorilor o serie de servicii de business cum sunt prezentarea cotatiilor bursiere de pe principalele piete de capital si a stirilor asociate fiecarui indice - prin intermediul widget-ului "Stock Market"; configuratorul pentru automobile noi - dezvoltat in parteneriat cu AutoNovo.ro; sau aplicatia pentru rezervarea de bilete de avion - prin intermediul Vola.ro.

Cu scopul de a facilita accesul permanent la stiri si articole, MONEY.ro beneficiaza de o versiune adaptata pentru telefonul mobil - Mobil.MONEY.ro; si de pachetul de servicii "MONEY.ro Newsline" - care livreaza content, in timp real, direct pe e-mail, in feed reader, pe website-ul sau blogul personal, si chiar pe desktop-ul calculatorului.

UPDATE

REALITATEA.NET - F5 Realitatea-Catavencu a lansat luni portalul MONEY.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related